dimecres, 29 de setembre del 2010

Glimpse



Fa cosa d'un any vaig publicar el meu disc Glimpse al netlabel de Florida "Lunar Flower", qui gestionava el percussionista i compositor Justin Robert. En Justin m'havia avisat que el Glimpse no podia estar gaire temps a "Lunar Flower" ja que en breu hauria de tancar el segell donat que no disposava de temps per seguir-lo gestionant.

Com que Glimpse és un disc que està en constant revisió i procés creatiu, ja m'anava bé que temporalment es pogués sentir a "Lunar Flower". Quan el netlabel es va acomiadar del ciberespai, vaig donar-lo a Internet Archive per tal que continués estant en algun lloc públic per a ús d'aquell qui volgués sentir-lo o usar-lo per a finalitats creatives.

A l'espera d'editar-lo algun dia, ampliat i revistat, en un soport fisic, la qual cosa penso que és encara possible de fer i més tractant-se d'un disc així, està, a disposició, aquí.

Ara per ara el disc conté 8 temes. Per fer-lo he utilitat una viola de roda alto construïda per en Wolfgang Weichselbaumer, totalment acústica, i, en alguns moments, la meva veu i uns picarols lligats al peu.

La segona part de Glimpse (Glimpse#2), més dos temes nous seran la propera entrega de cara a la revisió del disc, concebut, com dic, com un work in progress.

Gairebé tot el contingut de Glimpse forma el meu espectacle com a solista "Marc Egea solo acústic", ofert en llocs petits, preferentment tancats i on l'acústica és adequada, amb una reverberació més o menys ideal.

Aquí teniu un video amb un fragment del tema "Clinamena", el segon track de Glimpse. El video va ser enregistrat al Museu Etnològic de Barcelona, a principis de l'any 2009: