dijous, 27 de març del 2014

Homo Kaulakensis

El quartet Kaulakau inaugura una nova època, després que abandonessin la banda primer el percussionista Enric Canada i després el tenorista Jordi Molina. L'antiga etapa es va acomiadar amb el disc Mare Uut, ja amb el baterista Vasco Trilla, que vam enregistrar amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona -probablement un dels discs més injustament ignorats de la història de la música catalana, cal dir-ho.

La nova formació compta, a més de Vasco Trilla a la bateria, amb el saxofonista navarrès Miguel Fernández. Dels antics membres només quedem el contrabaixista Franco Molinari al contrabaix i jo mateix a la viola de roda. I per donar-nos a conèixer en públic, hem editat un disc amb cinc temes a Discordian Records.


El disc va ser enregistrat a Barcelona el 18 de gener del 2014 a T.U.R.F. per Ralph Lopinski, qui també va fer la mescla i el màster. La portada l'ha feta la Lali Pantone (us convido que intenteu endevinar a qui representa aquest dibuix) i el disseny per a Discordian Records l'ha fet "Aorita". La producció ha anat a càrrec de Kaulakau.

Gràcies a tots els qui l'han fet possible!

El disc el podeu escoltar i/o descarregar aquí mateix. Esperem de tot cor que el gaudiu!

*