dilluns, 4 d’abril del 2011

Out of Silence: doble CD amb músiques a l'entorn de l'obra de Samuel Beckett


















El projecte "Out of Silence - Reflections On Samuel Beckett's Work", de Wolfgang Peter Menzel ha aparegut finalment, en forma de doble CD. El treball, que recull músiques d'autors diversos basades en l'obra de Samuel Beckett, ha estat una col·laboració mútua entre dos netlabels, el del mateix Wolfgang Peter Menzel "Podalida", i el netlabel madrileny gestionat per Pedro López "Modisti". Totes les pistes les podeu descarregar en qualsevol dels dos llocs:

A Podalida: http://podalida.com

Els autors que hem participat en el projecte som: John Duncan, Sarah Boothroyd, Leo Bettinelli, 2l2code (Merran Laginestra & Pedro Lopez), Antanas Kučinskas, Philip Julian, Jefferson Boss, Robin Parmar, Richard Carr, Marc Egea, Ola Ståhl, Seth Guy, Charlie Williams i Wolfgang Peter Menzel.

Per la meva banda, ja vaig fer una entrada en aquest blog sobre la peça que vaig presentar per aquest projecte, el poema de Samuel Beckett "What is the word". Podeu llegir-la aquí.

Llegiu una ressenya del projecte sencer i escolteu i/o descarregueu els talls a Modisti: http://modistilabel.bandcamp.com