dimarts, 13 de juny del 2017

24 hores sòniques V o comptades amb els dits d'una mà


cartell de la Lali Pantone

Les cinquenes 24 hores sòniques es van celebrar a la Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia de Caldes de Malavella, els dies 10 i 11 de juny.

Entre d'altres coses, possibles i impossibles, vam honrar al Gloriós Patantum, i de tant en tant li dúiem flors. Gràcies!

A més de la quatríada de l'Alt Maresme, els participants, més o menys per ordre d'aparició van ser: Simó Egea, Jèssica Vaquerizo, Leo Roche, Albert Mestres, Eulàlia Rubió, Tina Mestres, Lídia Noguerol, Mari, Pau Cabruja, Mateu Ciurana, Núria Martínez-Vernis, Francisco Botello, Guim Valls, Víctor Bonet, Irene Agrafojo, Alba Sauleda, Berta Osés, Núria de Calella, Míriam Soetekou, Salvador Giralt, Mireia Farré, David Marcos, Joma.

Agrair a tots els qui van venir a treure el nas per aquell espai indefinible en el que les lleis d'això que en diem "món real" es transmuten a cada un dels 84.600 segons. Però sobretot a la Mercè Barnades (de tot cor) i al restaurant Tèrmic, la flor i nata de la gastronomia malavellenca.

Algunes fotografies de la Lali Pantone:



















(aquests dos dibuixos són de la Lali Pantone)

Algunes de la Míriam Soetekou:




Un parell de la Mercè Barnades Serrallonga (sens dubte, d'abans que la Llei de l'Entropia comencés a entrar en rigor en aquell sistema aïllat):



I alguns dibuixos del Joma:




Com sempre diem, no trobem les paraules justes i necessàries per...

*